Agenda
There are no events at this time
Wie zijn er online?
We have 9 guests online

Over ons

 


 

Anthony Boelbaai

Bondscoach Nederlands Karate Team
Groepsleider Forensisch Psychiatrische Ziekenhuis
Verpleegkundige (HBO)
Trainer/coach karate
4e dan karate (WKF = World Karate Federation)
14 keer Nederlands kampioen 8 keer Open Nederlands Kampioen karate (kumite)
Winnaar van o.a Open de Paris, Fins Open, German Open, Deens Open, Austrian Open
Voormalig Europees kampioen karate (kumite)
Voormalig Pan Amerikaans kampioen karate (kumite) + vele andere internationale titels
Voormalig lid van de Nederlandse karate selectie en Antilliaanse karate selectie
Sportman van het jaar, stad Utrecht, 1999

Anthony Boelbaai (1970) is afgestudeerd als verpleegkundige (HBO) en is al ruim 16 jaar werkzaam in een Forensisch Psychiatrisch Ziekenhuis. Hij bekleedt hier de functie van groepsleider maar hij geeft naast deze functie ook les in zelfbeheersing en zelfcontrole van emoties en fysieke kwaliteiten.

Anthony (alias Bully) is in 1985 op Curaçao met karate begonnen bij Sensei William Millerson. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven op verschillende niveaus; zowel beginners als topsporters. Anthony staat bekend als een zeer bekwame en gerespecteerde man op het gebied van tactische vaardigheden; zowel communicatief als fysiek. Hij wordt nog steeds vanuit het hele land (en het buitenland) gevraagd om les te komen geven in wedstrijdkarate. Tijdens zijn lessen besteedt Anthony veel aandacht aan het zelfvertrouwen en aan het bewuster worden van fysieke mogelijkheden van zowel kinderen als volwassenen.

Anthony is de oprichter van Karate Team Boelbaai.


Nena van Toorn

Orthopedagoog / preventiewerker GGZ
Trainer en begeleider/coach, docent karate 
Docente Interculturele Communicatie bij Tijd voor Vechtsport
Docent voor de verschillende trainingen
Voormalig topsporter / lid van de Nederlandse Karate selectie

Nena van Toorn (1984) is in 1990 begonnen met karate bij Sportschool Bushido in Tiel. Tegenwoordig is zij één van de trainers/coaches van Team Boelbaai, maar traint daarnaast nog steeds bij Sportschool Bushido.

Nena is werkzaam bij Indigo als preventiewerker. Als preventiewerker tracht zij door middel van voorlichtingen, trainingen en cursussen, zowel persoonlijk als online, te voorkomen dat kinderen en jongeren ernstige psychosociale problemen ontwikkelen. Haar werkterreinen omvatten preventie van psychosociale problemen bij kinderen en jongeren uit problematische gezinnen en communicatie tussen mensen (met name kinderen en jongeren) van verschillende culturen binnen de vechtsport. Haar filosofie is ‘voorkomen is beter dan genezen’.


Gio Tollenaar (1988)

Werkzaam bij een bedrijf als coördinator beveiliging.

Gio is op zijn 7e begonnen met karate. Ondertussen is hij erg gegroeid. Toen hij twaalf was kwam hij in de nationale selectie. Al snel bleek dat hij talent had, omdat Gio op vele nationale en internationale toernooien in de prijzen viel.

Op zijn 15e is hij gevraagd om aan de nationale cadetten/junioren/Senioren selectie Karate Bond Nederland deel te nemen. Gio is meervoudig Nederlands kampioen geweest. Ook behaalde hij in deze periode succes op internationaal niveau. Gio is 10 jaar lid geweest van de Nationale selectie KBN.

Daarnaast geeft hij al een tijd les met Anthony Boelbaai. Anthony is zijn trainer vanaf de jeugd en heeft hem altijd bijgestaan.

Het lesgeven aan de kinderen is voor Gio erg belangrijk. Hij vindt het leuk om de kinderen hetzelfde te leren als hij vroeger heeft geleerd en ze te zien groeien. Hij hoopt dit nog lang te blijven doen. Gio is nog steeds actief binnen de karatewereld.


Hans Roovers (1964)

Docent karate
Docent in verschillende vechtsporten
Arbeidsbemiddelaar
3e dan karate
Meervoudig Nederlands kampioen kumite
Meervoudig Open Nederlands Kampioen karate (kumite)
2e en 3e op de Europese kampioenschappen karate (kumite)
2e en 3e op de Wereld Kampioenschappen karate (kumite)
Voormalig lid van de Nederlandse karate selectie

Hans Roovers, ook wel bekend als ‘Hansoku’, is al meer dan 32 jaar actief in de vechtsportwereld. Hij heeft o.a. ervaring in boksen, kickboksen, worstelen, Braziliaans jiu jitsu en free fight. In de periode dat Hans lid was van de Nederlandse karate selectie trainde hij veel samen met Anthony Boelbaai en ook na deze periode hebben zij contact gehouden met elkaar.

In het dagelijkse leven is hij werkzaam als arbeidsbemiddelaar en probeert hij mensen weer aan de slag te krijgen. Verder heeft hij een vriendin en drie kinderen (2 dochters en een zoon).

Hans doet zelf geen wedstrijden meer, maar is bezig de vaandel over te dragen aan zijn zoontje Rusty, die met zijn 4e jaar met veel plezier is begonnen met karatelessen bij Team Boelbaai.